Top

PocketParty Shuffle

perjantai 11. marraskuu 05 - Niko Antin - Jätä kommentti

kuva

Yhteensä 1 watin tehoinen PocketParty Shuffle on näkönsä puolesta todellinen lelutuotos. Minimaalista ghettoblasteria muistuttavan tuotteen idea on kuitenkin hauska, eikä laitteessa ole yhtään ylimääräistä tai turhaa osaa.

Shuffle sujahtaa PocketParty Shufflen kaiuttimien yläpuolelle kuin käsi hanskaan, ja mukana toimitettava AA-paristo PocketParty Shufflen alaosasta löytyvään paristokaukaloon. Varsinaisia kytkimiä tässä ghettoblasterissa ei on/off -kytkimen lisäksi ole, mutta 3,5mm linjaulostulo löytyy kuin löytyykin laitteen toisesta päädystä.

Katu-uskottavuuspisteet nousevat roikuttamalla PocketParty Shufflea rinnuksilla pakettiin ympätyn kaulanauhan avulla. Äänenlaatu kaiuttimissa on toki olematon, mutta edelleenkin idea ja toteutus muuten ovat onnistuneet.

Keskustele tästä artikkelista…


pojotPocketParty Shuffle

Vaatimukset

  • iPod Shuffle

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom