Top

iPhonesta 3G-versio ensi vuonna

perjantai 30. marraskuu 07 - Niko Antin - Jätä kommentti

iPhonesta on tulossa nopeisiin verkkoyhteyksiin kykenevä 3G-versio ensi vuonna, kertoo jenkkioperaattori AT&T:n pääjohtaja Randall Stephenson Bloombergin uutisessa. Hän sanoo, ettei osaa arvioida tulevan puhelimen hintaa, koska siitä päättää Applen toimitusjohtaja Steve Jobs.

Jobs on arvioinut Applen myyvän ensi vuonna 10 miljoonaa iPhonea, mikä vastaisi yhtä prosenttia maailman kännykkämarkkinoista. Syyskuun loppuun mennessä Apple oli myynyt 1,4 miljoonaa puhelinta, Bloomberg kertoo.

Kommentit

2 vastausta kirjoitukseen “iPhonesta 3G-versio ensi vuonna”

  1. AT&T panostaa 3G-verkkoonsa on helmikuu 7, 2008 9:35

    […] siirrytty jo laajasti 3G:hen hitaamman Edgen sijaan. AT&T:n pääjohtaja Randall Stephenson kertoi marraskuun lopulla, että iPhonesta on tulossa 3G-versio tänä vuonna. Apple ei ole asiasta kertonut. var […]

  2. Citigroup: 3G iPhone huhti-kesäkuussa on maaliskuu 5, 2008 9:25

    […] suurimmassa kaupungissa, vuoden loppuun mennessä. AT&T:n pääjohtaja Randall Stephenson kertoi marraskuun lopulla, että iPhonesta on tulossa 3G-versio tänä vuonna. var uri = […]

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom