Top

Goldman Sachs Applen suunnitelmista

torstai 13. joulukuu 07 - Niko Antin - Jätä kommentti

Apple TVTammikuun suuren julkistustilaisuuden eli Macworldin lähestyessä huhut ja analyytikkojen valistuneet arvaukset Applen aivoituksista lisääntyvät. Investointipankki Goldman Sachsin analyytikko arvioi Appleinsiderin mukaan, että Apple esittelee ensi vuonna kaksi uudistusta, yhden suuremman ja yhden pienemmän. Apple TV puolestaan uudistetaan ensi vuoden jälkipuoliskolla. Applen heikohkosti menestyneeseen tv-tuotteeseen lisätään mahdollisesti LCD-näyttö. Lisäksi kaikki Mac-koneet tullaan päivittämään vuoden 2008 aikana. Analyytikko David Bailey pohjaa ennusteensa aasialaislähteisiin.

Uudistuksiin sisältyisi Baileyn mukaan iPhonen toisen sukupolven versio, joka on suunnittelussa loppusuoralla ja tullee sisältämään 3G-ominaisuudet. Hän arvioi puhelimen tulevan markkinoille ensi vuoden loppupuolella. Tätä ennen nykyisestä iPhonesta julkaistaisiin kuitenkin versio, jossa on enemmän flash-muistia.

Analyysissään Bailey yhtyi aiempiin arvioihin siitä, että iPod-soittimet ovat myyneet loppuvuonna yllättävän hyvin. Erityisesti iPod Touch ja Nano ovat olleet suosiossa, kun taas Shufflen myynti on pysynyt tasaisempana.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom