Top

iPhonet menevät Kiinaan

keskiviikko 20. helmikuu 08 - Niko Antin - Jätä kommentti

iphone edestäApplen ilmoittamien iPhonen myyntilukujen ja virallisten operaattorien ilmoittamien lukujen välistä suurta eroa ei tarvitse enää ihmetellä. iPhonet menevät sopulien lailla Kiinaan. Kiinan suurimman mobiilioperaattorin China Mobilen mukaan sen verkossa oli peräti 400.000 auki murrettua puhelinta vuoden 2007 lopussa. Tämä merkitsisi sitä, että joka kymmenes iPhone menisi Kiinaan. Asiasta kertoo markkinatutkimusyhtiö In-Stat.


Lisää aiheesta:

  1. iPhone myy Ranskassa, neuvotteluja Japanissa
  2. Leopardin päivityksessä runsaasti parannuksia
  3. iPhone myy hyvin Ranskassa
  4. 5 miljoonaa myytyä iPhonea?
  5. iPhone-uutispaketti
Optima Shop

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom