Top

iPhonen uusi ohjelmisto korjaa bugeja

keskiviikko 27. helmikuu 08 - Niko Antin - Jätä kommentti

iPhone myynnissä SaksassaiPhonen eilen julkaistu ohjelmisto 1.1.4 (162 MB) ei näytä sisältävän uusia ominaisuuksia. Käyttäjien havaintojen mukaan ohjelmistolla korjaillaan edellisen päivityksen 1.1.3 bugeja. Käyttäjät ovat kertoneet bluetooth-yhteensopivuuden parantuneen ja tekstiviesti- ja sähköposti-ohjelmien stabilisoituneen. Osalla käyttäjistä Mail-ohjelma kaatuili ja tekstiviestit näkyivät väärässä järjestyksessä.

Monet ovat kertoneet myös puhelinsignaalin voimakkuuden parantuneen. Tämä johtunee siitä, että ohjelmisto 1.1.4 päivittää iPhonen modeemin firmwaren versioon 4.0.4.05_G (1.1.3:ssa firmware on 4.03.13_G). Päivitys korjaa ilmeisesti myös ongelman, johon ranskalaiset ja saksalaiset virallisesti avatun puhelimen ostaneet ovat törmänneet. Nyt puhelimen SIM-kortin voi vaihtaa ilman uudelleensynkkausta iTunesin kanssa.

Ohjelmisto 1.1.4 (162 MB) on ilmeisimmin julkaistu pohjustamaan iPhonen ja iPod Touchin sovelluskehitystyökalun eli SDK:n julkaisua.


Lisää aiheesta:

  1. Firmware 1.1.4 iPhonelle ja iPod Touchille
  2. Testissä: iPhonen ohjelmisto 1.1.3
  3. iPhonen ohjelmisto 1.1.3
  4. iPhonen uusin päivitys jo murrettu
  5. EU ja Apple sovintoon iTunesin maakohtaisuudesta?
Optima Shop

Kommentit

Yksi vastaus kirjoitukseen “iPhonen uusi ohjelmisto korjaa bugeja”

  1. iPhonen ohjelmisto murrettiin alle viikossa on maaliskuu 3, 2008 13:41

    [...] viikolla julkaistu iPhonen uusin ohjelmisto 1.1.4 on jo onnistuttu murtamaan. Murtamisen jälkeen puhelinta voi käyttää myös muilla kuin iPhonen [...]

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom