Top

iPhonen uusi ohjelmisto korjaa bugeja

keskiviikko 27. helmikuu 08 - Niko Antin - Jätä kommentti

iPhone myynnissä SaksassaiPhonen eilen julkaistu ohjelmisto 1.1.4 (162 MB) ei näytä sisältävän uusia ominaisuuksia. Käyttäjien havaintojen mukaan ohjelmistolla korjaillaan edellisen päivityksen 1.1.3 bugeja. Käyttäjät ovat kertoneet bluetooth-yhteensopivuuden parantuneen ja tekstiviesti- ja sähköposti-ohjelmien stabilisoituneen. Osalla käyttäjistä Mail-ohjelma kaatuili ja tekstiviestit näkyivät väärässä järjestyksessä.

Monet ovat kertoneet myös puhelinsignaalin voimakkuuden parantuneen. Tämä johtunee siitä, että ohjelmisto 1.1.4 päivittää iPhonen modeemin firmwaren versioon 4.0.4.05_G (1.1.3:ssa firmware on 4.03.13_G). Päivitys korjaa ilmeisesti myös ongelman, johon ranskalaiset ja saksalaiset virallisesti avatun puhelimen ostaneet ovat törmänneet. Nyt puhelimen SIM-kortin voi vaihtaa ilman uudelleensynkkausta iTunesin kanssa.

Ohjelmisto 1.1.4 (162 MB) on ilmeisimmin julkaistu pohjustamaan iPhonen ja iPod Touchin sovelluskehitystyökalun eli SDK:n julkaisua.

Kommentit

Yksi vastaus kirjoitukseen “iPhonen uusi ohjelmisto korjaa bugeja”

  1. iPhonen ohjelmisto murrettiin alle viikossa on maaliskuu 3, 2008 13:41

    […] viikolla julkaistu iPhonen uusin ohjelmisto 1.1.4 on jo onnistuttu murtamaan. Murtamisen jälkeen puhelinta voi käyttää myös muilla kuin iPhonen […]

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom