Top

PayPal ei suosittele Safarin käyttöä

torstai 28. helmikuu 08 - Niko Antin - Jätä kommentti

SafariMonien verkkokauppojen maksuliikennettä hoitava PayPal ei suosittele Safari-selaimen käyttöä, ainakin mikäli haluaa välttyä huijauksilta. PayPalin tietoturvajohtaja Michael Barrett sanoo Macworldissa, että Safari ei pääse PayPalin suosittelemien selainten listalle, koska siitä puuttuu pari tietojen kalastuksen eli phishingin estävää ominaisuutta. Safarista puuttuu sisäänrakennettu phishing-filtteri, joka varoittaisi käyttäjiä epäillyttävistä sivuista eikä se tue Extended Validation -nimistä phishingin estävää teknologiaa. PayPal suosittelee asiakkailleen Internet Explorer 7:ää tai 8:aa, Firefox 2:sta tai 3:sta sekä Operaa.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom