Top

Nortonin tuplasuoja virtualisoijille

tiistai 11. maaliskuu 08 - Niko Antin - Jätä kommentti

Norton Antivirus (Kuva: Symantec)Symantec tarjoaa virtualisointiohjelmia käyttäville Macisteille tuplavarmistuksen viruksia ja haittaohjelmia vastaan. Norton AntiVirus Dual Protection for Mac tuo suojaa Boot Campia käyttävien Mac- ja Windows-partitioille sekä muita virtualisointiohjelmia käyttäville. Ohjelmistossa yhdistyvät Norton AntiVirus 2008 for Windows ja Norton AntiVirus 11 for Mac. Ohjelmiston Mac-puoli on tietysti jo yhteensopiva Leopardin kanssa.


Lisää aiheesta:

  1. Suomalainen Gypsii-palvelu iPhonelle
  2. Office 2008 päivittyy, XML-konvertteri siirtyy
  3. Linus Torvalds kritisoi Leopardia
  4. Leopardin päivityksessä runsaasti parannuksia
  5. Flip4Mac päivittyi
Optima Shop

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom