Top

Airport- ja Mac Pro -päivityksiä

perjantai 28. maaliskuu 08 - Niko Antin - Jätä kommentti

Mac ProMac Pro -koneille on julkaistu EFI firmware-päivitys, joka Applen mukaan korjaa useita (Early 2008) Pro-koneiden vakauteen liittyviä asioita. Päivityksen lataamisen jälkeen käyttäjän tulee ajaa Firmware Updater -ohjelma ja seurata annettuja ohjeita.

Apple on julkaissut myös Airport-päivityksen Tiikerille. Se on tarkoitettu kaikille Intel-pohjaisille Maceille, joiden konehuoneessa mouruaa vielä Tiikeri. Päivityksen kerrotaan parantavan Airportin yhteyksien luotettavuutta. Se on jaossa Software Updaten kautta.


Lisää aiheesta:

  1. Time Machine varmuuskopioi nyt Airport Extremen USB-levyille
  2. 802.11n Airport Express julkistettiin
  3. Uusi versio Airport Expressistä?
  4. Säädä AirPort ja Time Capsule kuntoon
  5. Mac Prolle ATI Radeon firmware-päivitys
Optima Shop

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom