Top

IBM selvittänyt Mac-ympäristöön siirtymistä

torstai 17. huhtikuu 08 - Niko Antin - Jätä kommentti

Uusi MacBook (Kuva: Apple)Applen kasvava suosio kuluttajien keskuudessa alkaa näkyä myös suuryritysten toiminnassa. Roughly Drafted Magazine -blogin käsiinsä saaman dokumentin mukaan IBM on selvittänyt henkilöstönsä Mac-ympäristöön siirtymistä. Mac @ Watson -nimisen projektin tarkoituksena oli selvittää Macin sopivuutta yhtiön sisäiseen toimintaan ja järjestelmiin. Projekti toteutettiin loka-tammikuun välisenä aikana, jolloin IBM:n tutkijoille annettiin käyttöön 24 MacBook Pro -kannettavaa. Blogin tietojen mukaan koeryhmän palaute oli hyvin positiivista, joten Mac-testejä aiotaan laajentaa vielä tämän vuoden aikana.

IBM:llä on blogin mukaan käytössään myös sisäinen Mac @ IBM-sivusto, jossa Maceja jo virallisesti käyttävät työntekijät voivat verkottua. Sivustoon on liittynyt 930 työntekijää 26 maasta. IBM on kiinnostunut siirtymään käyttämään myös muita käyttöjärjestelmiä kuin Windowsia ja Macia. Muun muassa Linuxin mahdollinen käyttö on noussut esiin.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom