Top

.Macistä tulee Me.com ja Mobileme.com?

maanantai 2. kesäkuu 08 - Niko Antin - Jätä kommentti

dotmacset3.jpgApplen uskotaan nimeävän .Mac-palvelunsa Me.com-nimiseksi. Harrastajat ovat tutkineet domainin rekisteröinti- ja hallinnointitietoja ja niiden perusteella näyttää sille, että Apple omistaa kyseisen osoitteen. Asiasta kertoo Macrumors. Aiemmin iPhonen 2.0 beetaohjelmistosta löydettiin merkkejä siitä, että iPhonen käyttäjille oltaisiin luomassa palvelua nimeltä mobileme.com. Leopardin päivityksessä 10.5.3 kohtia koodista, joissa aiemmin mainittiin .Mac on puolestaan korvattu merkeillä, jotka vaihdetaan myöhemmin uuden palvelun nimeen.

Apple vaihtanee .Mac-palvelun nimen, koska se pyrkii irrottautumaan suorasta yhteydestä Mac-nimeen. Jos sivustoa aiotaan kehittää osaksi iPhonen palveluja, tulee käyttäjien joukossa olemaan entistä enemmän myös Windowsin käyttäjiä, jotka eivät halua olla tekemisissä Mac-nimisen osoitteen kanssa.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom