Top

Me.com ja MobileMe tuovat kalenterin, mailit ja kontaktit joka paikkaan

maanantai 9. kesäkuu 08 - Niko Antin - Jätä kommentti

Huhut Me.comista ja MobileMestä ovat osoittautuneet todeksi. Apple esittelee parhaillaan WWDC-tapahtuman lavalla MobileMetä, jonka kuvaillaan toimivan kuin Microsoftin ActiveSync eli se tarjoaa joka paikkaan päivittyvän push-mailin, kontaktit ja kalenterin. Kaikki voidaan synkata Macin, iPhonen ja PC:n välillä. Palvelu toimii Mailin, iCalin ja Address Bookin kanssa sekä Windowsissa Outlookissa.

Me.comiin on pyritty luomaan työpöytämäinen ympäristö, jossa voidaan työskennellä Mailin, kontaktien, kalenterin ja Gallery-sovelluksen kanssa. Kuviakin voidaan synkata langattomasti. Me.comiin on integroitu myös iDisk-palvelu. iDiskin kautta tiedostoja voidaan lähettää ihmisille suoraan sovelluksesta. Kontakteihin on integroitu myös Google Maps -karttasovellus. Gallery-sovelluksessa kuvia voidaan drag & dropata ja thumbnailit skaalataan kuten iPhotossa.

iPhonen 2.0 ohjelmiston mukana tulee ilmainen 60 päivän käyttöoikeus MobileMehen. Se on tarjolla heti heinäkuun alussa ohjelmiston tavoin. MobileMe korvaa .Mac-tilit ja nykyisten käyttäjien tilit muutetaan automaattisesti MobileMe-tileiksi.

Kommentit

Yksi vastaus kirjoitukseen “Me.com ja MobileMe tuovat kalenterin, mailit ja kontaktit joka paikkaan”

  1. iPhonen SDK:sta ja iTunesista uudet ennakkoversiot on kesäkuu 27, 2008 9:21

    […] viimeistelee ohjelmistojaan nopealla tahdilla Mobile Me -palvelua ja iPhonea varten. Sovelluskehitystyökalusta (SDK) on julkaistu kehittäjille nyt […]

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom