Top

Me.com ja MobileMe tuovat kalenterin, mailit ja kontaktit joka paikkaan

maanantai 9. kesäkuu 08 - Niko Antin - Jätä kommentti

Huhut Me.comista ja MobileMestä ovat osoittautuneet todeksi. Apple esittelee parhaillaan WWDC-tapahtuman lavalla MobileMetä, jonka kuvaillaan toimivan kuin Microsoftin ActiveSync eli se tarjoaa joka paikkaan päivittyvän push-mailin, kontaktit ja kalenterin. Kaikki voidaan synkata Macin, iPhonen ja PC:n välillä. Palvelu toimii Mailin, iCalin ja Address Bookin kanssa sekä Windowsissa Outlookissa.

Me.comiin on pyritty luomaan työpöytämäinen ympäristö, jossa voidaan työskennellä Mailin, kontaktien, kalenterin ja Gallery-sovelluksen kanssa. Kuviakin voidaan synkata langattomasti. Me.comiin on integroitu myös iDisk-palvelu. iDiskin kautta tiedostoja voidaan lähettää ihmisille suoraan sovelluksesta. Kontakteihin on integroitu myös Google Maps -karttasovellus. Gallery-sovelluksessa kuvia voidaan drag & dropata ja thumbnailit skaalataan kuten iPhotossa.

iPhonen 2.0 ohjelmiston mukana tulee ilmainen 60 päivän käyttöoikeus MobileMehen. Se on tarjolla heti heinäkuun alussa ohjelmiston tavoin. MobileMe korvaa .Mac-tilit ja nykyisten käyttäjien tilit muutetaan automaattisesti MobileMe-tileiksi.


Lisää aiheesta:

  1. iPhonen ensimmäinen virallinen ohjelma julkaistaan maanantaina
  2. .Macistä tulee Me.com ja Mobileme.com?
  3. Pwnage Tool avaa iPhonen lopullisesti
  4. Paljon kuvia iPhonen 2.0 ohjelmistosta
  5. iPhonen ohjelmisto 2.0 kesäkuussa
Optima Shop

Kommentit

Yksi vastaus kirjoitukseen “Me.com ja MobileMe tuovat kalenterin, mailit ja kontaktit joka paikkaan”

  1. iPhonen SDK:sta ja iTunesista uudet ennakkoversiot on kesäkuu 27, 2008 9:21

    [...] viimeistelee ohjelmistojaan nopealla tahdilla Mobile Me -palvelua ja iPhonea varten. Sovelluskehitystyökalusta (SDK) on julkaistu kehittäjille nyt [...]

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom