Top

MobileMe:n ongelmat jälleen ratkaistu

torstai 31. heinäkuu 08 - Niko Antin - Jätä kommentti

MobileMe (Kuva: Apple)Applen karikkoisesti startannutta MobileMe:tä vaivanneet sähköpostiongelmat on ainakin tältä erää ratkaistu. Applen blogin mukaan sähköposti on jälleen kaikkien rekisteröityneiden käytettävissä. Ainakin osalta MobileMe:n käyttäjistä katosi sähköpostiviestejä ja postin lähettäminen on takkuillut monilla. Applen mukaan ongelmat koskivat vain yhtä prosenttia käyttäjistä.

MobileMe kärsi myös pahoista synkronointiongelmista. Käyttäjien kontakti- ja kalenteritiedot eivät synkronoituneet langattomasti iPhoneihin ja iPod Toucheihin. Nyt kaiken pitäisi Applen mukaan olla kunnossa.

Kommentit

Yksi vastaus kirjoitukseen “MobileMe:n ongelmat jälleen ratkaistu”

  1. Jobs myönsi MobileMe:n julkaisun olleen virhe on elokuu 6, 2008 9:48

    […] ovat vaivanneet pitkään erilaiset sähköpostiin ja tietojen synkronointiin liittyvät ongelmat. Ei kommentteja, […]

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom