Top

Nanoon isompi laajakuvanäyttö?

torstai 31. heinäkuu 08 - Niko Antin - Jätä kommentti

iPod Nano (Pinkki)Seuraava iPod Nano muistuttaa Microsoftin huonosti menestynyttä Zune-soitinta, kertoo iLounge. Saitin mukaan uudesta Nanosta tulee entistä korkeampi ja sen isompi näyttö on samassa 1.5:1 kuvasuhteessa kuin iPhonessa ja iPod Touchissa.

Näyttö kääntyy vaakatasoon soitinta käännettäessä ja mahdollistaa näin paremman katselukokemuksen. Nanoa ohjataan vielä perinteisellä click wheel -pyörällä, ei Touchin kaltaisen kosketusnäytön avulla.

Kommentit

2 vastausta kirjoitukseen “Nanoon isompi laajakuvanäyttö?”

  1. iPhone Nano joulumarkkinoille? on elokuu 4, 2008 8:58

    […] sitten. On myös epätodennäköistä, että puhelimen ohjaukseen käytettäisiin click wheeliä. Aiemmin on kuitenkin liikkunut huhuja uudesta, karkkipatukan mallisesta iPod Nanosta, jossa olisi suurempi […]

  2. iPod Nanon uusi muoto sai vahvistuksen on syyskuu 2, 2008 13:28

    […] uudesta muodosta huhuttiin muun muassa heinäkuussa. Tuolloisten tietojen mukaan Nanosta tulee entistä korkeampi ja sen isompi näyttö on samassa 1.5:1 kuvasuhteessa kuin […]

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom