Top

Apple korjaa vialliset MacBook Pro:t takuuajan jälkeenkin

maanantai 13. lokakuu 08 - Niko Antin - Jätä kommentti

Uusi MacBook Pro (Kuva: Apple)Apple lupaa korjata Nvidian grafiikkasuorittimen valmistusviasta kärsivät MacBook Pro -tietoneet maksutta vielä takuuajan jälkeenkin. Yhtiön mukaan Nvidia ilmoitti heinäkuussa, että joidenkin grafiikkasuorittimien vikatiheys on normaalia korkeampi pakkausvirheen vuoksi. Samalla Nvidia kertoi, ettei ongelma koske Macien grafiikkasuorittimia.

Nyttemmin on kuitenkin havaittu, että Nvidian suorittimia vaivaava vika esiintyy joissakin MacBook Pro -tietokoneissa, joissa on Nvidia GeForce 8600M GT -grafiikkasuoritin. Jos MacBook Pro:n suoritin on viallinen tai se vioittuu kahden vuoden sisällä alkuperäisestä ostopäivästä, korjaus suoritetaan Applen mukaan maksutta, vaikka tietokoneen takuuaika olisi jo päättynyt.

Viallinen grafiikkasuoritin aiheuttaa näytön kuvan vääristymistä tai sekoittumista. Saattaa myös olla, ettei näyttöön tai ulkoiseen näyttöön saada lainkaan kuvaa. Ongelma vaikuttaa MacBook Pro:n 15 tuuman ja 17 tuuman malleihin, joissa on Nvidia GeForce 8600M GT -grafiikkasuorittimet. Tietokoneet on valmistettu toukokuun 2007 ja syyskuun 2008 välisenä aikana.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom