Top

Ilmainen Firemail helpottaa mailien kirjoittamista iPhonella

keskiviikko 22. lokakuu 08 - Niko Antin - Jätä kommentti

Mailien kirjoittaminen FiremailissaVaakatasossa toimivan, isomman näppäimistön saa sähköpostien kirjoittamiseen iPhonella ja Touchilla nyt ilmaiseksi. App Storessa on jaossa Firemail-sovellus, jonka avulla mailit voi kirjoittaa isolla näppäimistöllä, ja osan tekstistä voi halutessaan jopa tallentaa toista mailia varten.

Firemail toimii kuten samanlaiset, aiemmin uutisoimamme maksulliset ohjelmat. Sähköpostiviesti kirjoitetaan Firemailissa, jonka jälkeen se siirretään Mail-ohjelmaan lähettämistä varten. Lähettämiseen käytetään asetuksissa oletusosoitteeksi määriteltyä osoitetta. Toisin kuin osassa kaupallisia ohjelmia, Firemailissa voi kirjoittaa myös viestin otsikon, joten Mailissa ei tarvitse käydä kuin lähettämässä viesti.

Tekstin siirtäminen Mailiin tai tallentaminen FiremailissaMyös viesteihin vastaaminen onnistuu. Tällöin Mailissa avataan viesti, johon halutaan vastata. Sitten siirrytään Koti-näppäimen kautta Firemailiin ja kirjoitetaan viesti. Sitten palataan takaisin Mailiin lähettämään viesti. Monimutkaiselta kuulostava prosessi on kaikesta huolimatta yksinkertainen ja nopea tehdä.

Firemailin kaltaisesti toimiva maksullinen (0,79e) TouchType on puolestaan päivittynyt ja toimii nyt myös ääkkösten kanssa. Aiemmin ohjelma kaatui tekstiä Mailiin siirrettäessä, mikäli viestissä oli ääkkösiä.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom