Top

Spotify-musiikkipalvelu testaa jo Iphonella

torstai 20. marraskuu 08 - Niko Antin - Jätä kommentti

Logo

Ruotsalainen Spotify haluaa myös puhelimiin

Creative Commons License Kuva: Jon Åslund

Ruotsalainen musiikkipalvelu Spotify aloitti lokakuussa ja aikoo seuraavaksi avata palvelustaan mobiiliversion, kertoo Computer Sweden -lehti. Spotify testaa jo täyttä häkää Iphonelle suunniteltua sovellusta. Musiikkisoittimesta on tällä hetkellä tarjolla tietokoneille Windows- ja Mac-versiot.

Computer Swedenin mukaan Iphone-versio on ollut tekeillä jo pidemmän aikaa ja on tällä hetkellä suljetussa testivaiheessa. Myös Symbian-versio Spotifysta on työn alla. Spotifyn musiikki tullaan streamataan puhelimiin wlan-verkkojen ja puhelinliittymän datayhteyttä pitkin.

Spotify on musiikkipalvelu, jossa lempimusiikkia voi kuunnella streamattuna. Palvelusta on olemassa maksullinen, kuukausihinnoiteltu versio sekä mainosrahoitteinen ilmainen versio. Myös päiväpassien ostaminen on mahdollista.


Lisää aiheesta:

  1. Ilmainen Firemail helpottaa mailien kirjoittamista iPhonella
  2. OpenOffice 3 myös Macille
  3. Testissä: Jaadu VNC – ohjaa tietokonetta iPhonella
  4. Elokuvat myös Saksan iTunesiin
  5. iPhonen avaava Pwnage 2.0 julkaistu, 3G:n sim-lukitus ei avaudu vielä
Optima Shop

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom