Top

Spotify-musiikkipalvelu testaa jo Iphonella

torstai 20. marraskuu 08 - Niko Antin - Jätä kommentti

Logo

Ruotsalainen Spotify haluaa myös puhelimiin

Creative Commons License Kuva: Jon Åslund

Ruotsalainen musiikkipalvelu Spotify aloitti lokakuussa ja aikoo seuraavaksi avata palvelustaan mobiiliversion, kertoo Computer Sweden -lehti. Spotify testaa jo täyttä häkää Iphonelle suunniteltua sovellusta. Musiikkisoittimesta on tällä hetkellä tarjolla tietokoneille Windows- ja Mac-versiot.

Computer Swedenin mukaan Iphone-versio on ollut tekeillä jo pidemmän aikaa ja on tällä hetkellä suljetussa testivaiheessa. Myös Symbian-versio Spotifysta on työn alla. Spotifyn musiikki tullaan streamataan puhelimiin wlan-verkkojen ja puhelinliittymän datayhteyttä pitkin.

Spotify on musiikkipalvelu, jossa lempimusiikkia voi kuunnella streamattuna. Palvelusta on olemassa maksullinen, kuukausihinnoiteltu versio sekä mainosrahoitteinen ilmainen versio. Myös päiväpassien ostaminen on mahdollista.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom