Top

Wired: uusi Mac Mini tulossa tammikuussa

tiistai 16. joulukuu 08 - Niko Antin - Jätä kommentti

Mac Mini #2

Päivittyykö kotiteatteri-Mac viimeinkin?

Creative Commons License Kuva: juanpol

Mac Ministä julkistetaan uusi malli tammikuussa järjestettävässä Macworld-tapahtumassa, kertoo tekniikkaraamattu Wired. Lehti on saanut tietonsa Applen työntekijältä. Uutta Mac Miniä on odotettu pitkään ja Applen on jo uskottu lopettaneen Mac Minin kehittämisen.

Applen on oletettu hylänneen Mac Minin, sillä yleensä Applen tietokoneista esitellään uudistettu versio noin puolen vuoden välein. Mac Minin viimeisin malli on jo elokuulta 2007. Apple-tietokoneiden halvin malli on kuitenkin pitänyt suosionsa iästä ja lievästä alitehosta huolimatta. Mac Mini on suosittu erityisesti mediakoneena. Sitä myydään ilman näyttöä ja sen pieni koko ja hiljaisuus tekevät siitä erityisen hyvän kotiteatterin osan.

Wired arvuuttelee, että uusi Mac Mini valmistetaan viimeisimpien MacBookien tapaan yhdestä alumiinin palasta. Siinä tulee olemaan DisplayPort-liitin, SuperDrive-asema, 2gb ram-muistia sekä ainakin 160 gigan kovalevy. Prosessorivaihtoehtoja tullee olemaan kaksi.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom