Top

Isis Dein MacBook-sleevet: Roach Rasta Edition ja The Hyde

maanantai 29. joulukuu 08 - Niko Antin - Jätä kommentti

kuva

Egyptiläisen jumalattaren mukaan nimetyn Isis Dein mallistosta saimme hetki sitten hypisteltäväksi pari MacBook-sleeveä. Suuren rapakon takaa Helsinkiin matkan tekivät Roach Rasta Edition sekä The Hyde, joista ensimmäinen on vaaleampi ilmestys, jälkimmäinen tummempi.

Mahdollisten iskujen pehmentäjänä molemmissa käytetään viskoelastista vaahtopolyuretaania eli Memory Foamia, joka palaa nopeasti muotoonsa sen jälkeen kun sitä on esimerkiksi sormien välissä litistellyt.

kuva kuva
Vasemmalla Roach Rasta Edition, oikealla The Hyde

Niin kangaspintaisessa Roach Rastassa kuin tekonahkaisessa Hydessäkin sleeven kulmasta löytyy Isis Dein logo — Roach Rastassa tottakai rastaväreissä, Hydessä puolestaan mustavalkoisena. Molempien suojien kullanväriset blingbling-vetoketjut erottuvat varmasti joukosta, ja toimivatkin tasaisesti.

kuva
The Hyden sisäpintaa

Roach Rastan veluurisisäpinnan pysytellessä perusmustana on Hyden pehmoinen interiööri väritetty piristävän häiriintyneellä krokotiilityylillä. MacBookia kumman tahansa sleeven kanssa käytettäessä koneen portteihin ja CD/DVD-asemaan pääsee ongelmitta käsiksi vetoketjun järkevän sijoituksen ansiosta.

kuva
Blingbling!

Roachista löytyvät kulmakuminauhat voisivat olla sijoitukseltaan paremmat, sillä uuden MacBookin näyttö ei ylety kummassakaan kovinkaan pitkälle kuminauhojen pideltäväksi. Aiemman sukupolven MacBook taas pitää sijoittaa Roachiin melkoisen pilkuntarkasti, jotta suojan vetoketjun saa mutkitta kiinni.

Keskitasoa parempi sleevekaksikko, mutta Roach ottaa osumaa edellämainituista ongelmista.

Roach Rasta Edition

pojot

  • Isis Dei
  • 30 usd
  • 13″ MacBook, 15″ MacBook Pro tai 17″ MacBook Pro

The Hyde

pojot

  • Isis Dei
  • 38 usd
  • 13″ MacBook, 15″ MacBook Pro tai 17″ MacBook Pro

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom