Top

Bioshock ja Rome: Total War tulossa Macille

tiistai 13. tammikuu 09 - Niko Antin - Jätä kommentti

Big Daddy from Bioshock

Who's your daddy and what does he do?

Creative Commons License Kuva: Pete Barr-Watson

Muilla alustoilla suurta suosiota kerännyt Bioshock-peli on tulossa myös Macille. Feral Interactive vahvisti asian toimittajalle, joka huomasi sattumalta pelikehittäjien t-paidoissa tutun Big Daddy -hahmon Macworld-messuilla.

Tarkempaa tietoa siitä, milloin Mac-pelaaja voi pulahtaa Rapturen vedenalaiseen dystopiaan ei ole annettu. Oletettavaa kuitenkin on, että kohtuullisen pian, sillä Bioshock ilmestyi Windowsille jo kaksi vuotta sitten. Bioshock on julkaistu Windowsille, Xbox 360:lle ja Playstation 3:lle.

Toinen Feralin tuleva Mac-julkaisu on Segan strategiapeli Rome: Total War Gold Edition, joka julkaistaan maaliskuussa.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom