Top

Apple iski iPhone-hakkereita vastaan

keskiviikko 28. tammikuu 09 - Niko Antin - Jätä kommentti

Cracked iPhone

Uusimmalla ohjelmistolla iPhone 3G:n kräkkäys tarkoittaa nyt vain tätä

Creative Commons License Kuva: magerleagues

Apple on tukkinut iPhone 3G:n sim-lukituksen avaamiseen käytettävän reiän uusimmassa ohjelmistopäivityksessään. 2.2.1-päivityksen tarkoituksena lienee ollut nimenomaan tammikuun alussa julkaistun Yellowsnow:n torppaaminen, sillä muilta osin ohjelmistopäivitys on varsin köyhä.

Applen mukaan päivitys sisältää bugikorjauksia ja parannuksia, joilla muun muassa Safari-selaimen vakautta on saatu paremmaksi. Nyt myös kaikkien Mail-ohjelmasta tallennettujen kuvien pitäisi näkyä oikein valokuvapuolella.

Ohjelmistopäivitys sisältää uuden modeemin firmwaren, joka palauttaa iPhone 3G:n sim-lukituksen. Aiempi versio 02.28.00 päivittyy versioon 02.30.03. Asiasta kertoo iPhone Dev Teamin jäsen Twitterissä.

2.2.1-päivitys julkaistiin samalla myös iPod Touchille.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom