Top

Langaton näppäimistö iPhoneen bluetoothilla

tiistai 24. helmikuu 09 - Niko Antin - Jätä kommentti

iPhone 3G (2)

iPhonen bluetooth vapautuu pian kahleistaan

Creative Commons License Kuva: Jami3.org

Kokeet iPhonen rampautetun bluetoothin laajentamiseksi jatkuvat harrastajien parissa. Ralf Ackermann on julkaissut videon, jossa Applen langattomalla näppäimistöllä kirjoitetaan bluetoothin välityksellä suoraan iPhoneen.

Ackermannin mukaan iPhonen bluetoothin täysipainoinen hyödyntäminen vaatii vielä työtä, mutta pian ollaan siinä pisteessä, että iPhone-käyttäjät voivat hyödyntää moninaisia bluetooth-sovelluksia. Bluetoothin laajempi käyttäminen vaatii kuitenkin puhelimen ohjelmiston murtamisen eli ns. jailbreakaamisen.

Toinen harrastajien projekti iBluetooth lähestyy myös maaliaan. MeDevil-nimisen hakkerin mukaan langattoman tiedonsiirron iPhonen ja tietokoneen välillä mahdollistava ohjelma tulee piakkoin jakoon murrettuihin iPhoneihin.

Katso miten bluetooth-näppäimistöllä kirjoitetaan iPhoneen:

httpv://www.youtube.com/watch?v=mh31H9H2hO8

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom