Top

Uusi suomenkielinen kirjanpito-ohjelma Macille

perjantai 27. maaliskuu 09 - Niko Antin - Jätä kommentti

Kirjanpitoa Macilla suomeksi (Kuva: Economacs)

Kirjanpitoa Macilla suomeksi (Kuva: Economacs)

Suomen markkinoille on tullut uusi Macilla toimiva kirjanpito- ja laskutusohjelma. Economacsia voi käyttää sekä suomeksi että ruotsiksi. Ohjelma perustuu tavalliseen tilien ja päiväkirjakirjausten kirjanpitokäytäntöön. Hakutoiminnot ja älykkäät kansiot nopeuttavat tiedon hakemista kirjauksista ja tileistä.

Economacsin avulla voi luoda ja lähettää muun muassa tyylikkäitä laskuja, joiden vastaanottajan voi poimia suoraan Mac OS X:n osoitekirjasta. Ohjelma toimii Mac OS X 10.5 Leopardilla.

Kommentit

4 vastausta kirjoitukseen “Uusi suomenkielinen kirjanpito-ohjelma Macille”

 1. Kurre on maaliskuu 28, 2009 12:48

  No ei ole kummonen!
  Ainoa suomeksi oleva teksti on ALV valvontailmoitus. muuten kaikki on englanniksi.
  Ei ole edes tilikarttaa, näyttää voi – vaan on täysin tyhjä, joten pitää tehdä.
  En viitsi edes kokeilla, ja pysyn Mac Hansassa – vaikka en ole siihen ihan tyytyväinen.

 2. Erik on huhtikuu 2, 2009 12:32

  Economacs is available in finnish; the program starts with whatever language you’ve set in Mac OS X system preferences (among the supported languages English, Swedish, Finnish and Danish).

 3. Vesa Linja-aho on kesäkuu 15, 2009 1:07

  Ohjelma on ihan kehityskelpoinen – nykyisestä versiosta en maksaisi 99 euroa mutta kunhan tuohon saa perustilikartan (se “standardiversio”, jossa on kaikki maan ja taivaan väliltä) ja muutaman valmiin esimerkkitilikartan esim. yhdistykselle, pienelle taloyhtiölle jne. niin hyvä tuosta tulee pikkufirmojen tarpeisiin.

  Muutamat käännösvirheet rassaavat, esim. tuloslistan pitäisi olla tuloslaskelma.

  Positiivista tuossa on käytettävyys – tosin sekin positiivisuus johtuu siitä, että suomalaiset kirjanpitosoftat ovat aika karmeita kikkareita.

  Ja tilintarkastaja voisi olla iloinen, jos tuolta saisi tulostettua pää- ja päiväkirjan (en ainakaan itse löytänyt ko. ominaisuuksia).

 4. Tuomas Heiskari on maaliskuu 18, 2010 12:46

  Laittakaa emailia ohjelman kehittäjälle, hän on enemmän kuin tyytyväinen parannus ehdotuksista, laitoin mailia mistä löytyy esim suomalainen liikekirjuri-tilikartta, ja tekijä lisäsi sen muutamassa päivässä ohjelmaan.

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom