Top

Apple esittelee WWDC:ssä oman pelin?

maanantai 8. kesäkuu 09 - Niko Antin - Jätä kommentti

graeme_devine

Graeme Devine (Kuva: graemedevine.com)

Tunnettu pelisuunnittelija Graeme Devine on palkattu Applen iPhone-tiimiin, kertoo pelialan julkaisu Kotaku. Devine työskenteli aiemmin pelistudio Ensemble Studiossa ja on tunnettu muun muassa Halo Wars -pelin pääsuunnittelijana. Devine ei ole kertonut tarkemmin toimenkuvastaan, mutta Twitterissä hän vahvistaa työskentelevänsä Applella ja kertoo valmistautuvansa tiukassa aikataulussa WWDC-tapahtumaan.

Graeme Devine tunnetaan Halo Warsin lisäksi 90-luvulla julkaistuista peleistä 7th Guest ja 11th Hour. Tämän lisäksi hän on työskennellyt ohjelmoijana, tuottajana ja pääsuunnittelijana erilaisissa Doom 3:n julkaisuissa.

Pitkän pelialan kokemuksen omaava Devine on tuskin hylännyt omaa alaansa. On mahdollista, että Apple on panostanut omaan pelituotantoon joko esitelläkseen uuden iPhonen peliominaisuuksia tai luodakseen kokonaan oman studion iPhone-pelien luomiseksi.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom