Top

Applelta vihdoinkin valmiita soittoääniä

torstai 3. syyskuu 09 - Niko Antin - Jätä kommentti

IMG_1040

Omat soittoäänet on pitänyt aiemmin leikata itse kuntoon

Creative Commons License Kuva: loudestnoise

Apple alkaa myydä iPhoneen valmiita soittoääniä, kertoo Cnet. Uutissivuston mukaan yhtiö on kerännyt levy-yhtiöiltä tarvittavat luvat ja kiirehtii nyt palvelun avaamista iTunesissa ensi viikon pressitilaisuuteen. Vielä on ilmeisesti epävarmaa ehditäänkö uudet ominaisuudet saada ajoissa valmiiksi.

iPhone-käyttäjät ovat voineet jo pitkään luoda iTunesin musiikkikappaleista soittoääniä, mutta ne on pitänyt leikata itse. Apple pyrkii virtaviivaistamaan prosessia tarjoamalla puhelimiin täysin valmiita soittoääniä. Muihin puhelimerkkeihin on ollut tarjolla valmiita soittoääniä jo vuosia.

Kommentit

Yksi vastaus kirjoitukseen “Applelta vihdoinkin valmiita soittoääniä”

  1. jrtv on syyskuu 5, 2009 23:46

    Ja arvatenkin tämä ominaisuus tuodaan esille Applen toimesta aivan mullistavana uutuutena, jota ei ole ennen nähty (Applen) puhelimessa ja tämän takia kaikki hyppivät seinille ja kaikki lehdet ja verkkosivut suitsuttavat rohkeaa ja ja ihmeellistä ominaisuutta, jonka Apple nyt käyttäjilleen tarjoaa ja Apple-storet pullistelevat asiakkaita ja osakkeenomistajat naureskelevat koko matkan pankkiin…

    Jessus, mitä pitempään tässä Applen maailmassa elää, sitä enemmän tätä alkaa inhoamaan ja alkaa katsella ulospääsyä….

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom