Top

Microsoft jatkaa Office 2004:n tukea

tiistai 13. lokakuu 09 - Niko Antin - Jätä kommentti

office2008_special_media_edition_alkukuva

Office 2008 ei ole vakuuttanut kaikkia Mac-käyttäjiä

Microsoft on päättänyt jatkaa Macin Office 2004:n tukea tammikuuhun 2012. Yhtiön mukaan suurin osa toimisto-ohjelman käyttäjistä on päivittänyt Office 2008:aan, mutta osa on pysynyt vanhassa versiossa Visual Basic for Applications -tuen (VBA) takia. Office 2008:ssa ei ole VBA:ta.

Microsoftin oli määrä lopettaa 2004-version tuki tänään.

Microsoftin mukaan aikarajaa siirrettiin, jotta VBA:ta tarvitsevat Mac-käyttäjät voivat hypätä Office 2008:n yli seuraavaan Office-versioon, joka tulee sisältämään myös VBA:n. Seuraavan Officen on määrä ilmestyä loppuvuodesta 2010.

Tuen jatkuminen vuoteen 2012 merkitsee sitä, että Microsoft tulee julkaisemaan ohjelmistoon korjaus- ja tietoturvapäivityksiä.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom