Top

Uusi Apple-kaukosäädin on alumiininen

keskiviikko 21. lokakuu 09 - Niko Antin - Jätä kommentti

apple_remote_10_2009

Applen uusi kaukosäädin on tietokoneiden tapaan alumiinikuosissa

Apple uudisti eilen puolet tietokonemallistostaan, mutta uutuudet eivät loppuneetkaan siihen. Yhtiö julkaisi kaikessa hiljaisuudessa myös uuden Apple-kaukosäätimen, jonka materiaali on vaihtunut valkoisesta muovista alumiiniksi. Myös ympyränmuotoinen painikeryhmä on mennyt uusiksi.

Alumiinisen ulkonäön lisäksi keskeisin Apple-kaukosäätimen uudistus liittyy sen painikkeisiin. Ympyräohjaimen keskellä aiemmin sijainnut play-nappi on siirretty ympyrän alapuolelle omaksi napikseen. Sen vieressä sijaitsee menu-nappi.

Patterin vaihtaminen on tehty aiempaa helpommaksi. Kaukosäätimen takapuolella on esimerkiksi kolikolla helposti auki ruuvattava luukku.

Uuden kaukosäätimen luvataan toimivan kaikkien niiden laitteiden kanssa, joissa vanha kaukosäädinmallikin toimi. Käytännössä raudan tulee olla vuoden 2005 jälkeen valmistettua ja siinä tulee olla infrapunavastaanotin.

Kaukosäädin maksaa Apple Storessa 19 euroa ja toimitusaika on vielä 2-4 viikkoa.

apple_remote_edestäjatakaa

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom