Top

New York Timesin nettipäätoimittaja puffasi Applen tabletia

maanantai 26. lokakuu 09 - Niko Antin - Jätä kommentti

Apple Tablet

Applen muistiotietokone amatöörin silmin

Creative Commons License Kuva: Andy on Flickr

Applen yksisarvinen, tablet-tietokone, pyörii jälleen huhumyllyssä. Arvostetun New York Times -lehden nettiversiosta vastaava päätoimittaja Bill Keller puhui “Applen tulossa olevasta tabletista” verkkolehden henkilökunnalle yhtiön sisäisessä tilaisuudessa. Asiasta kertoo Engadget-blogi.

– Toivon, että saamme uutistoimituksen aktiivisemmin mukaan pyrkiessämme tarjoamaan parasta journalismia Times Readeriin, iPhonen ohjelmiin, wapiin tai Applen tulevaan tabletiin tai mihin tahansa mikä tulee sen jälkeen, Keller sanoi NYT:n tilaisuudessa.

Apple ja New York Times ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään. Näkyvin osa yhteistyöstä liittyy Applen mainoksiin ja esittelytilaisuuksiin, joissa Safari-selainta esitellään aina New York Timesin verkkolehden avulla. Applen kerrotaan neuvottelevan myös sisältöyhteistyöstä Applen kanssa. On kuitenkin epäselvää, mihin sisältöä tullaan tarvitsemaan.

Apple saattaa julkaista tabletin vuodenvaihteen tienoilla, sillä se on varautunut normaalia huomattavasti suurempaan lentorahtikulujen kasvuun ensimmäisellä kvartaalilla. Applen talousjohtaja Peter Oppenheimer kertoi asiasta osavuosikatsauksen julkistuksen yhteydessä.

– Olet oikeassa siinä, että kulutamme lentorahteihin ensimmäisellä kvartaalilla yleisesti muita kvartaaleja enemmän. Mutta tämä kasvu on normaalia suurempi. Olen pahoillani, etten voi kertoa tuotteesta enempää, mutta kyseessä on poikkeuksellinen kasvu, Oppenheimer sanoi.

Engadget-blogi on julkaissut myös kuvan sim-kortin alustasta, jonka kerrotaan kuuluvan Applen tulevaan laitteeseen.

Katso video Kellerin puheesta. Applen tablet mainitaan n. 8,26 min kohdalla:

httpv://www.youtube.com/watch?v=yC3CnlpMCFU

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom