Top

Microsoft paikkaili Office-pakettien aukkoja

keskiviikko 11. marraskuu 09 - Niko Antin - Jätä kommentti

New Toy

Microsoft päivitti sekä vanhempaa että uutta Office-pakettiaan

Creative Commons License Kuva: archie4oz

Microsoft on päivittänyt Macin Office-pakettejaan. 2008-versioon julkaistiin päivitys 12.2.3, joka sisältää monia turvallisuus- ja korjauspäivityksiä Wordiin, Exceliin, Powerpointiin ja Entourageen. Office 2004:n huomattavasti pienempi päivitys 11.5.6 paikkaa muun muassa Wordin ja Excelin aukkoja, joiden kautta voisi ajaa vihamielistä koodia.

Samalla Microsoft julkaisi uuden version 1.1.3 Open XML File Format Converterista, jonka avulla uusia Office-tiedostoformaatteja voi avata vanhoissa ohjelmissa. Myös Entourage 2008 for Mac, Web Services Edition päivittyi parantaen mm. kalenteri- ja synkronointitoimintoja.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom