Top

TomTomilta halvempi autoteline iPod touchille

perjantai 20. marraskuu 09 - Niko Antin - Jätä kommentti

tomtom_ipod_touch_teline

Touchin teline on parikymppiä iPhone-versiota halvempi

TomTom tuo markkinoille iPod touchia varten suunnitellun gps-sirulla varustetun autotelineen. Yhtiö julkaisi äskettäin uuden version navigaattoriohjelmistostaan, joka tukee myös iPod touchia. TomTomin maajohtajan Jukka Tiitisen mukaan yhtiön mobiilistrategian kannalta on tärkeää tuoda alan ensimmäisenä navigaatio-ominaisuus iPod touchiin.

iPod touchin autoteline on pitkälti iPhone-mallin mukainen. Siinä on sisäänrakennettu gps-vastaanotin, sisäänrakennettu kaiutin ja mikrofoni sekä latausmahdollisuus. iPod touchin autoteline tulee myyntiin TomTomin ja Applen verkkokauppoihin tänään. Sen hinta on parikymppiä iPhone-telinettä halvempi, 79,95 euroa.

Touchin teline sopii sekä ensimmäisen että toisen sukupolven laitteeseen.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom