Top

Fonectan iPhone-ohjelmalla voi hakea yhteystietoja ilmaiseksi

torstai 10. joulukuu 09 - Niko Antin - Jätä kommentti

fonecta_iphoneFonecta on julkaissut ilmaisen iPhone-ohjelman, jolla voi etsiä tietoja yrityksistä, ravintoloista ja hotelleista. Tarjolla on kaikkiaan yli neljä miljoonaa yhteystietoa. Joukossa ei ole yksityishenkilöiden numeroita, joten ohjelma ei korvaa puhelinluetteloa tai numerotiedustelua. Fonecta on ensimmäinen alan toimija, joka on tuonut hakunsa suomalaisiin iPhoneihin.

Fonectan ohjelma hyödyntää iPhonen gps-paikannusta yhteystietojen etsimisessä. Ensisijaisesti haetaan käyttäjää lähimpänä sijaitsevat palvelut, yhteydet ja yritykset. Ohjelma kertoo myös etäisyyden paikkoihin. Jos ehdotukset eivät miellytä saa uusia puhelinta ravistamalla.

Löydetyistä tiedoista voi helposti soittaa, siirtyä verkkosivuille tai etsiä paikkaa Googlen kartasta. Kääntämällä puhelin vaaka-asentoon ohjelma näyttää hakuosumat visuaalisesti Googlen kartalla. Näppärää on mahdollisuus tallentaa yhteystiedot suoraan iPhonen osoitekirjaan. Nimi, numerot, sähköpostiosoitteet ja muut tiedot asettuvat automaattisesti oikeille paikoilleen. Sen sijaan tietojen lähettäminen sähköpostilla ei tunnu vielä toimivan, mailit lähtevät tyhjinä.

– Fonecta tähtää mobiili-internetin ykkösmediaksi. Halusimme kehittää ensimmäiseksi iPhone-sovelluksen, sillä iPhonen suosio ja merkitys on Suomessakin kiihtyvässä kasvussa, Fonectan liiketoimintajohtaja Lauri Kangaslahti kertoo.

Ensi kevään kuluessa yhtiön uusien palveluiden käyttö on mahdollista myös muissa mobiililaitteissa. Fonectan iPhone-sovellus on ladattavissa ilmaiseksi App Storesta.

fonecta_iphone_2fonecta_iphone_3

Kommentit

4 vastausta kirjoitukseen “Fonectan iPhone-ohjelmalla voi hakea yhteystietoja ilmaiseksi”

 1. Jiri on joulukuu 10, 2009 18:39

  Hienoa Fonecta. Tämä softa oli turha, mutta nyt sitten kiireen vilkkaa tekemään Avain -palvelu iPhonelle. Se oli nimittäin ainoa mitä jäin Nokiaa käyttäessäni kaipaamaan.

 2. Leevi Kokko on joulukuu 11, 2009 15:51

  Kiitos kommentista – tietojen lähettämisessä sovelluksesta sähköpostitse on tosiaan virhe, odotamme korjatun version olevan saatavilla pikaisesti App Storessa.

  Terveisin,

  Leevi Kokko
  Markkinointipäällikkö
  Fonecta

 3. jäbä on joulukuu 12, 2009 8:23

  Ihan liian hidas / raskas softa ainakin iphone 3g:lle..

 4. Dids on heinäkuu 13, 2010 16:57

  Otappa vierelle Drinkkiopas niin kuuma kesä on pelastettu!

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom