Top

Apple otti lopullisen voiton kloonivalmistajasta

keskiviikko 16. joulukuu 09 - Niko Antin - Jätä kommentti

rebel_efi_psystar

Psystar ei saa myydä enää Rebel EFI -ohjelmaa, jolla voi asentaa Snow Leopardin tavalliseen pc:seen

Apple on ottanut lopullisen voiton klooni-Maceja valmistaneesta Psystarista. Amerikkalainen tuomioistuin on kieltänyt yhtiötä myymästä Applen käyttöjärjestelmää tai Rebel EFI -ohjelmaa, jolla peruskäyttäjäkin voi asentaa Snow Leopardin tavalliseen pc-koneeseen. Bloombergin mukaan tuomioistuin asetti Psystarille pysyvän myyntikiellon, mikä merkinnee lopullista naulaa yhtiön arkkuun.

Psystar ja Apple sopivat kiistansa tekijänoikeuksien loukkaamisesta joulukuun alussa. Psystar myöntyi maksamaan Applelle noin 2,7 miljoonan dollarin korvauksen kloonikoneiden ja muokatun Mac OS X -käyttöjärjestelmän myynnistä. Tuolloin yhtiö ilmoitti jatkavansa Rebel EFI -ohjelman myyntiä.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom