Top

Telenor toi micro-simit iPad-asiakkaille Ruotsissa

torstai 8. huhtikuu 10 - Niko Antin - Jätä kommentti

Micro-simin ja tavallisen kokoero (Kuva: Wikipedia/Justin Ormont)

Telenor tarjoaa ensimmäisenä ruotsalaisoperaattorina iPadissa toimivia micro-sim-kortteja asiakkailleen. 3G-yhteyksin varustetut iPadit vaativat normaalia pienemmän sim-kortin toimiakseen.

Telenor tarjoaa kortteja sekä uusille että nykyisille asiakkailleen. Micro-simin saa tekemällä uuden mobiililaajakaistatilauksen tai tilaamalla micro-sim-kortin olemassa olevan mobiililaajakaistan rinnakkaiskortiksi.

Telenorin kilpailija Tre ilmoitti tammikuussa ottavansa micro-simit käyttöön, kun 3G-yhteyksin varusteltu iPad tulee myyntiin. Asiasta kertoo Ruotsin Macworld.

iPadin julkaisusta Ruotsissa tai Suomessa ei ole tarkempaa tietoa, eivätkä suomalaisoperaattorit ole kertoneet suunnitelmistaan liittyen micro-simiin ja iPadiin. iPadin on määrä saapua muutamiin eurooppalaisiin maihin huhtikuun lopulla.

USA:ssa muutaman päivän myynnissä ollut iPad on ainoastaan wlan-verkossa toimiva malli. 3G-yhteyksiä käyttävät mallit saapuvat USA:ssa kauppoihin huhtikuun lopussa. Australiassa, Kanadassa, Ranskassa, Englannissa, Saksassa, Italiassa, Japanissa, Espanjassa ja Sveitsissä iPadin eri versiot tulevat myyntiin huhtikuun loppupuolella. Muihin maihin laitteen kerrotaan saapuvan myöhemmin tänä vuonna.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom