Top

TVkaista tulossa iPadille

maanantai 26. huhtikuu 10 - Niko Antin - Jätä kommentti

TVkaista toimii pian myös iPadilla

Suomalainen TVkaista julkaisee palvelustaan iPadissa toimivan version. Yhtiö esittelee palveluaan medialle keskiviikkona. TVkaista ei toimi iPadissa sellaisenaan, koska laite ei tue Flashia. Tästä syystä TV-Kaistasta tehtiin aiemmin oma versio iPhonelle ja iPod touchille.

TVkaista on maksullinen verkkopalvelu, jolla voi automaattisesti tallentaa kahden viikon ajalta kaikki TV-ohjelmat suomalaisilta ilmaiskanavilta.

Monet suomalaisyritykset kehittävät jo omia iPad-palveluita, vaikka laitteen Suomen-julkaisusta ei ole vielä tietoa. Yleisradio on kertonut julkaisevansa iPadissa toimivan version Yle Areenasta ja Helsingin Sanomilla on jo olemassa iPadissa toimiva betaversio sähköisestä lehdestään.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom