Top

Apple vuotaa kuin seula, jo toinen iPhone 4G kadoksissa. Katso video

keskiviikko 12. toukokuu 10 - Niko Antin - Jätä kommentti

Tinhte-sivuston julkaisema kuva löydetystä prototyypistä

Tuotekehityksen salaisuudesta ja yleisestä tiukkasanaisuudesta tunnettu Apple on alkanut vuotaa kuin seula. Yhtiö näyttää kadottaneen jo toisen seuraavan sukupolven iPhonen prototyypin. Ensimmäinen löytyi huhtikuussa kalifornialaisesta baarista insinöörin kostean illan jälkeen ja toinen on ajautunut nyt teknologiasaitin käsiin Vietnamissa.

Kyseessä on 16 gigainen seuraavan sukupolven iPhone, jonka ulkomuoto noudattaa aiemmin nähtyä prototyyppiä. Vietnamista löydetty versio lienee kuitenkin uudempi, koska sen pohjassa ei ole enää edellisen prototyypin kuorta paikallaan pitäviä ruuveja.

Prototyypin sisältä löytyi Apple-prosessori, jonka oletetaan olevan iPadissa esitelty A4. Puhelimessa on myös tarra, jossa lukee N90. Sen kerrotaan olevan Applen seuraavan iPhone-mallin koodinimi. Vietnamilaissaitti on julkaissut prototyypistä myös videon.

Katso video löydetystä protyypistä:

httpv://www.youtube.com/watch?v=6AAnUHePbe4

Kommentit

Yksi vastaus kirjoitukseen “Apple vuotaa kuin seula, jo toinen iPhone 4G kadoksissa. Katso video”

  1. Kauko Säädin on toukokuu 12, 2010 20:49

    “yleisestä tiukkasanaisuudesta tunnettu Apple on alkanut vuotaa kuin seula”. Ja höpsistä, Apple vain on muuttanut julkaisemisen strategiaa – kieltämättä tämä uusi tyyli toimii huomattavasti paremmin kuin aikaisempi tiukka salaaminen.

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom