Top

Skypettäminen 3G-verkossa kiinnostanut miljoonia iPhone-käyttäjiä

torstai 3. kesäkuu 10 - Niko Antin - Jätä kommentti

Skype iPhonessa

Skypen käyttäminen matkapuhelinverkossa kiinnostaa iPhone-käyttäjiä. Yhtiön mukaan lähes 5 miljoonaa käyttäjää latasi ensimmäisen neljän päivän aikana päivitetyn Skype-ohjelman, jolla voi tehdä internetpuheluja myös 3G-verkon kautta. Aiemmin Skype-puhelut olivat mahdollisia ainoastaan wi-fi-verkon kautta.

Skypen toimitusjohtajan Russ Shaw’n mukaan ohjelmaa ladattiin erityisesti Skypen vahvoilla alueilla Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa.

Uudistukset Skypen iPhone-ohjelmaan ovat herättäneet kiinnostuksen lisäksi myös närää. Yhtiö ilmoitti, että 3G-puhelut Skype-käyttäjien kesken tulevat ensi vuonna maksullisiksi. Skype ei ole kertonut puhelujen hinnoista vielä mitään.

Kyseessä on erittäin suurin linjanmuutos, sillä Skype-käyttäjien väliset puhelut ovat aina olleet ilmaisia riippumatta siitä tehdäänkö ne tietokoneella tai matkapuhelimella. Shaw’n mukaan 3G:n kautta tehdyt Skype-puhelut tulevat maksullisiksi, jotta puheluiden laatu pysyy hyvänä. Yhtiö joutuu tekemään uusia investointeja 3G-ominaisuuden takia.

Asiasta kirjoittaa Reuters.

Kommentit

2 vastausta kirjoitukseen “Skypettäminen 3G-verkossa kiinnostanut miljoonia iPhone-käyttäjiä”

  1. Leo-setä on kesäkuu 3, 2010 16:02

    Päivityksen lataaminen ei varmaankaan kerro juuri mitään sovellusta kohtaan osoitetusta todellisesta kiinnostuksesta. Uskoisin, että useimmat iPhonekäyttäjät painavat sitä “päivitä kaikki” nappia sen kummemmin miettimättä, mitä lisäfiitsereitä sieltä nyt on tulossa ja onko niille käyttöä.

  2. Seppo H. Ovi on kesäkuu 3, 2010 19:26

    Todella, itsekin painoin “päivitä kaikki” -nappulaa, enkä edes tiennyt että 3g puhelut onnistuu nykyään. No, tulipa sekin tieto sitten täältä. Kannatti käydä!

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom