Top

Apple korjaa vialliset Time Capsulet

tiistai 13. heinäkuu 10 - Niko Antin - Jätä kommentti

Apple korjaa ongelmia aiheuttaneet Time Capsulet

Apple on myöntänyt, että joissakin sen varmuuskopiointilaitteissa Time Capsuleissa on valmistusvirheitä. Yhtiön mukaan jotkut arviolta helmikuun 2008 ja kesäkuun 2008 välillä myydyt Time Capsulet eivät kytkeydy päälle tai ne saattavat sammua odottamatta käynnistymisen jälkeen.

Ongelmalaitteiden sarjanumerot ovat välillä XX807XXXXXX – XX814XXXXXX. Jos laitteen sarjanumero sijoittuu tälle välille ja se oireilee kuvaillulla tavalla, saattaa se olla oikeutettu korjaukseen tai vaihtoon Applen laskuun. Apple tai sen valtuuttama huoltoliike tutkii ensin laitteen. Näin löydät Time Capsulen sarjanumeron.


Lisää aiheesta:

  1. Time Capsulesta 2 teratavun versio
  2. Apple korjaa vialliset MacBook Pro:t takuuajan jälkeenkin
  3. Vinkki: Time Machine Editor
  4. Time Capsule osoittautumassa menestykseksi
  5. Time Capsule lisää kovalevyn tukiasemaan
Optima Shop

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom