Top

Apple korjaa vialliset Time Capsulet

tiistai 13. heinäkuu 10 - Niko Antin - Jätä kommentti

Apple korjaa ongelmia aiheuttaneet Time Capsulet

Apple on myöntänyt, että joissakin sen varmuuskopiointilaitteissa Time Capsuleissa on valmistusvirheitä. Yhtiön mukaan jotkut arviolta helmikuun 2008 ja kesäkuun 2008 välillä myydyt Time Capsulet eivät kytkeydy päälle tai ne saattavat sammua odottamatta käynnistymisen jälkeen.

Ongelmalaitteiden sarjanumerot ovat välillä XX807XXXXXX – XX814XXXXXX. Jos laitteen sarjanumero sijoittuu tälle välille ja se oireilee kuvaillulla tavalla, saattaa se olla oikeutettu korjaukseen tai vaihtoon Applen laskuun. Apple tai sen valtuuttama huoltoliike tutkii ensin laitteen. Näin löydät Time Capsulen sarjanumeron.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom