Top

Vinkki: näin toistat Xvid-videot iPadissa ilman konvertointia, pian iPhonessakin

keskiviikko 11. elokuu 10 - Niko Antin - Jätä kommentti

Televisio-ohjelmien ja elokuvien katseleminen iPadissa, iPhonessa tai iPodissa on vaivatonta, mikäli sisällön ostaa iTunesista, mutta muutoin videon joutuu useimmiten konvertoimaan laitteiden ymmärtämään muotoon. Tämä vie tietysti aikaa ja vaivaa.

Apple näyttää höllentäneen suhtautumistaan eri videotiedostojen käyttöön iLaitteissa, sillä se on äskettäin hyväksynyt App Storeen iPad-ohjelman CineXPlayer, jonka avulla Xvid-videoiden katseleminen onnistuu ilman muuntamista. Parasta on se, että CineXPlayer on ilmainen.

Videoiden siirtäminen on helppoa. iPad yhdistetään usb-johdolla normaalisti tietokoneeseen ja Xvid-videot siirretään iTunesin tiedostojensiirron kautta sellaisenaan. Videoiden katseleminen onnistuu testin perusteella vaivatta, eikä minkäänlaista nykimistä tai hidastumista ilmene. Videot näkyvät koko ruudulla (infopalkki jää kuitenkin ylälaitaan) ja ohjelma osaa jatkaa siitä, mihin viimeksi jäätiin.

CineXPlayerin tekijät muistuttavat, että vaikka ohjelma tukeekin Xvid-videoita, saattaa toisinaan tulla vastaan tiedosto, jota ohjelma ei pysty pyörittämään. Syynä saattaa olla esimerkiksi äänikoodaus, sillä tällä hetkellä ohjelma ei tue mkv- tai ac3-formaatteja.

iPhonen ja iPodin omistajia ilahduttanee tieto siitä, että ohjelma on tulossa myös pienemmille iLaitteille.

Katso video CineXPlayerin iPhone-versiosta:

httpv://www.youtube.com/watch?v=5uhV1I3KHv0

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom