Top

Apple TV sai kasvojenkohotuksen, tv-sarjojen vuokraaminen alkaa

keskiviikko 1. syyskuu 10 - Niko Antin - Jätä kommentti

Steve Jobs esitteli uutta Apple TV:tä (Kuva: Apple)

Huhut uudesta Apple TV:stä pitivät paikkansa. Erittäin pientä Mac miniä ulkoisesti muistuttava Apple TV panostaa jatkossa sisällön suoratoistoon iTunesista ja käyttäjän tietokoneesta. Apple TV:ssä ei ole lainkaan kovalevyä.

Apple aloittaa samalla tv-ohjelmien vuokraamisen hintaan 99 Yhdysvaltain senttiä. Elokuviakin aletaan vuokrata streamaamalla. Hinnat alkavat uusissa julkaisuissa 4,99 dollarista, mutta hinnat tippuvat ajan mukana.

iTunesissa on videosisältöä tällä hetkellä vain USA:ssa, Kanadassa, Englannissa, Ranskassa, Saksassa ja Australiassa. Applen mukaan videopalvelut laajenevat uusiin maihin tämän vuoden aikana. Yhtiö ei kertonut mihin maihin videot seuraavaksi saapuvat.

Apple TV:ssä on Applen oma A4-prosessori, hdmi-liitäntä, optinen audioliitäntä, 10/100 Ethernet ja 802.11n langaton verkko sekä micro-usb-portti. Laite on peräti 80 prosenttia aikaisempaa mallia pienempi.

Apple TV tulee myyntiin neljän viikon kuluttua. USA:ssa sen hinta on 99 dollaria. Suomen Apple Storessa myydään vielä vanhaa mallia, mutta esimerkiksi Ranskassa ja Saksassa uuden Apple TV:n hinnaksi on merkitty 119 euroa.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom