Top

Apple TV sai kasvojenkohotuksen, tv-sarjojen vuokraaminen alkaa

keskiviikko 1. syyskuu 10 - Niko Antin - Jätä kommentti

Steve Jobs esitteli uutta Apple TV:tä (Kuva: Apple)

Huhut uudesta Apple TV:stä pitivät paikkansa. Erittäin pientä Mac miniä ulkoisesti muistuttava Apple TV panostaa jatkossa sisällön suoratoistoon iTunesista ja käyttäjän tietokoneesta. Apple TV:ssä ei ole lainkaan kovalevyä.

Apple aloittaa samalla tv-ohjelmien vuokraamisen hintaan 99 Yhdysvaltain senttiä. Elokuviakin aletaan vuokrata streamaamalla. Hinnat alkavat uusissa julkaisuissa 4,99 dollarista, mutta hinnat tippuvat ajan mukana.

iTunesissa on videosisältöä tällä hetkellä vain USA:ssa, Kanadassa, Englannissa, Ranskassa, Saksassa ja Australiassa. Applen mukaan videopalvelut laajenevat uusiin maihin tämän vuoden aikana. Yhtiö ei kertonut mihin maihin videot seuraavaksi saapuvat.

Apple TV:ssä on Applen oma A4-prosessori, hdmi-liitäntä, optinen audioliitäntä, 10/100 Ethernet ja 802.11n langaton verkko sekä micro-usb-portti. Laite on peräti 80 prosenttia aikaisempaa mallia pienempi.

Apple TV tulee myyntiin neljän viikon kuluttua. USA:ssa sen hinta on 99 dollaria. Suomen Apple Storessa myydään vielä vanhaa mallia, mutta esimerkiksi Ranskassa ja Saksassa uuden Apple TV:n hinnaksi on merkitty 119 euroa.


Lisää aiheesta:

  1. Apple myy iPhone 4:ää lukitsemattomana Englannissa ja Ranskassa, Suomessa myyjänä jatkaa Sonera
  2. Elisa alkaa tarjota iPad-yhteensopivia sim-kortteja
  3. iPad rantautuu Eurooppaan toukokuussa
  4. iPadin kansainvälinen julkaisu siirtyy
  5. iPad sai ihmiset jonottamaan ja henkilökunnan taputtamaan
Optima Shop

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom