Top

Uusi Apple TV ei tule Suomeen

torstai 23. syyskuu 10 - Niko Antin - Jätä kommentti

Suomessa saadaan vielä odotella uutta Apple TV:tä

Syyskuun alussa julkistettu uusi Apple TV ei ole tulossa vielä Suomeen. Macmaan saamien tietojen mukaan Apple lanseeraa suoratoistoon keskittyvän Apple TV:n aluksi vain maissa, joiden iTunes Storeissa myydään ja vuokrataan elokuvia ja tv-sarjoja. Näitä maita ovat USA, Kanada, Englanti, Ranska, Saksa ja Australia.

Uuden Apple TV:n toimitukset ovat vähitellen alkamassa. Laitteen ennakkotilanneiden luottokortteja on alettu veloittaa toimitusten lähestyessä.

Uusi Apple TV panostaa sisällön suoratoistoon iTunesista. Apple alkaa samalla vuokrata televisiosarjoja hintaan 99 Yhdysvaltain senttiä. Myös elokuvia aletaan vuokrata streamaamalla. Hinnat alkavat uusissa julkaisuissa 4,99 dollarista, mutta hinnat tippuvat sen mukaan kuinka vanha julkaisu on. Toisin kuin vanhassa mallissa, uudessa Apple TV:ssä ei ole lainkaan kovalevyä, vaan sisältö suoratoistetaan joko iTunesista tai käyttäjän tietokoneelta.

Suomen Apple Storessa myydään vanhaa mallia 189 eurolla, mutta esimerkiksi Ranskassa ja Saksassa uuden Apple TV:n hinnaksi on merkitty 119 euroa.

Kommentit

2 vastausta kirjoitukseen “Uusi Apple TV ei tule Suomeen”

  1. pete on syyskuu 24, 2010 7:48

    Aika berseestä.

  2. Osku Petteri on lokakuu 16, 2010 20:41

    Ottakaahan journalistit selvää minkä vuoksi Suomessa ei voi ostaa/vuokrata leffoja iTunesin kautta? Onko tiellä teosto/kopiosto vai missä pullonkaula?

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom