Top

iPhonen saa vihdoin operaattorivapaana Suomesta

tiistai 28. syyskuu 10 - Niko Antin - Jätä kommentti

Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila luottaa yhtiön verkon viehätysvoimaan (Kuva: Elisa)

iPhonen voi jatkossa ostaa Suomestakin operaattorivapaana. Elisa aloittaa torstaina iPhonen myynnin myös ilman liittymäsopimusta. Aiemmin iPhonen on saanut Suomessa vain TeliaSoneran kytkyliittymällä.

Elisan toimitusjohtaja Veli-Matti Mattila sanoo Kauppalehdessä, ettei yhtiö halua kahlita käyttäjiä ja lukita puhelinta vain omiin liittymiinsä. Mattila kertoo Elisan luottavan oman verkkonsa kilpailukykyyn.

Vielä toukokuussa Mattila sanoi, ettei Elisa ole ottamassa iPhonea myyntiin. Hän myönsi, että asiasta oli keskusteltu Applen kanssa, mutta yhtiön kaupalliset ehdot eivät tyydyttäneet Elisaa.

iPhone 4:n saa Elisalta operaattorista riippumatta kertamaksulla ilman liittymää. 16 Gt Flash-muistilla varustetun puhelimen verollinen hinta on 589 € ja 32 Gt muistilla varustetun puhelimen 689 €. iPhone 4:n tarkemmat hinta- ja saatavuustiedot julkaistaan torstaina osoitteessa www.elisa.fi/iphone. Elisan ja Saunalahden henkilöasiakkaat voivat ostaa iPhone 4:n Elisa Shopiteista sekä Elisa Studiosta.

Kommentit

4 vastausta kirjoitukseen “iPhonen saa vihdoin operaattorivapaana Suomesta”

 1. SamiK on syyskuu 28, 2010 10:45

  Hienoa! Olin jo ostaa sim-lukitun iPhonen Teleltä, mutta *onneksi* tämä uutinen tuli ja nyt voin kuin voinkin käyttää vanhaa Saunalahden todella edullista (Fiksu 3G) liittymää iPhonessa – ja vieläpä Soneraa edullisemmin! :)

 2. pete on syyskuu 28, 2010 11:55

  Jumaliste tätä on odotettu! Juuri meinasin lämmetä Tele Finlandin suuntaan, mutta tämä tieto häivytti ne lämpenemiset. Jes!

 3. Jaamo on syyskuu 29, 2010 23:59

  Mulla on sonerasta ostettu puhelin, voinko vaihtaa sim-korttia puhelimeeseen? vaikka kytky kuuluu soneraan?

 4. Niko Antin on syyskuu 30, 2010 13:33

  Moi,

  Soneralta ostettu iPhone on edelleen lukittu Soneralle. Se toimii ainoastaan Soneran ja Tele Finlandin liittymillä. Elisalta ostettu iPhone toimiii kaikilla liittymillä.

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom