Top

Osallistu kilpailuun ja voita MacBook Pro, Xbox 360 ja uusi Kinect-sensori tai Office for Mac 2011

perjantai 1. lokakuu 10 - Niko Antin - Jätä kommentti

Microsoft ja Macmaa järjestävät huikean kilpailun marraskuun 5. päivänä julkaistavan Office for Mac 2011:n kunniaksi. Tehtävänä on päästää ideat valloilleen ja suunnitella sekä luoda Office for Mac 2011:lle banneri. Luomuksessasi voit käyttää Microsoftin tarjoaman materiaalin lisäksi myös omia kuvia, logoja ja ajatuksia. Bannerissa tulee kuitenkin näkyä Office for Mac 2011 –logo.

Parhaimpien bannerien luojat palkitaan ruhtinaallisesti. Palkintoina ovat MacBook Pro 13″ -tietokone, Xbox 360 –konsoleita uunituoreella Kinect-sensorilla sekä Office for Mac 2011 Home & Business -ohjelmistoja.

Kolme parhaimmaksi äänestettyä banneria ovat esillä Macmaa.comissa joulukuun ajan.

Osallistu kisaan täällä.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom