Top

Apple joutuu oikeuteen iOS 4:stä

torstai 4. marraskuu 10 - Niko Antin - Jätä kommentti

Apple haastetaan Yhdysvalloissa oikeuteen iPhonen kesällä julkaistusta iOS 4 -ohjelmistosta. Syynä on se, että päivitys teki iPhone 3G -puhelimista monin paikoin niin hitaita, että niiden käytöstä tuli mahdotonta. Apple korjasi asian vasta syyskuussa 4.1 -ohjelmistopäivityksellä.

Wiredin mukaan yksityishenkilö on San Diegossa nostanut syytteen, josta pyritään tekemään huomattavasti merkittävämpi ryhmäkanne. Kanteessa Applen väitetään jakaneen huonon päivityksen, jotta samanaikaisesti julkaistun iPhone 4:n kysyntä kasvaisi.

Apple kertoi iOS 4:n julkaisun yhteydessä, etteivät kaikki uudet ominaisuudet toimi enää iPhone 3G:ssä.

Kommentit

2 vastausta kirjoitukseen “Apple joutuu oikeuteen iOS 4:stä”

  1. Tuleva ex applemies on marraskuu 4, 2010 23:54

    Hyvä et menee oikeutee. Toivottavasti kanteen nostaja voittaa! iOs4.0 päivitys pisti kyl vituttaa 3gs luurillani. Käyttöliittymä lähes yhtä tahmea kuin nokia ja vakaus samaa luokkaa kuin nokia. iBrick on oikea nimi nykyään iPhone 3gslle. Ja tuo moniajo on aivan turha toiminto. kerran 2kk tarvitsee toimintoa kun käyttää navia, ja tulee mielee kattoo netistä joku juttu nopeesti. Ja sitäpaitsi vaikkaa apple kuinka sanoo ettei muka taustalla olevat vaikuta nopeuteen tai akun kestoon niin täyttä pas*** puhuvat. Ohjelmat on pakko sammuttaa manuaalisesti käytön jälkeen, jottei akku ole ennen työpäivän päättymistä loppunut. HTC saattaa olla androidilla seuraava puhelin.

  2. bowman on marraskuu 5, 2010 10:03

    Ei tule kanne menemään läpi. Itselläni on 3GS, eikä se hidastunut tai syönyt enemmän akkuja 4.0 päivityksen jälkeen. Ei niitä kaikkia ominaisuuksia ole pakko pitää päällä 24/7. Ei ne ole nokiassakaan, vaikkakin se puhelin osaa laittaa ne päälle automaattisesti, kun iPhonessa ne pitää kytkeä itse päälle/pois.
    Saan akun kestämään 4-7 päivää käytöstä riippuen.

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom