Top

Apple aikoo korjata MacBook Airin ongelmat ohjelmistopäivityksellä

perjantai 5. marraskuu 10 - Niko Antin - Jätä kommentti

Lokakuussa julkaistussa MacBook Airissa on havaittu ikäviä näyttöongelmia. Käyttäjät kertovat foorumeilla näytön vilkkuvan, himmenevän tai siihen ilmestyy erivärisiä viivoja, kun kone herää unesta tai siihen liitetään ulkoinen näyttö.

Applelta vuotaneen sisäisen dokumentin mukaan ongelmaan on löydetty ratkaisu. Apple aikoo lääkitä ongelmia ohjelmistopäivityksellä, joten laitteen omistajat saavat henkäistä huolesta – ongelma ei ole tekniikassa, vaan ehkä näytönohjaimen ajureissa.

Applen uutuuslaitteissa on aikaisemminkin ollut ongelmia näyttöjen kanssa. 27-tuumaisiin iMaceihin julkaistiin kaksikin firmware-päivitystä vuodenvaihteen molemmin puolin korjaamaan näytön välkkymistä ja vääristymistä. 17-tuumaisten MacBook Pro -koneiden näytöissä puolestaan havaittiin viime vuonna vaakaviivoja ja vääristynyttä grafiikkaa. Ongelma poistui niinikään firmware-päivityksellä.

MacBook Airin ongelmista kertovan dokumentin mukaan asiakkaille tulee kertoa, että Apple on tietoinen ongelmasta ja kehittää ratkaisua. Dokumentista kertoo Boy Genius Report.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom