Top

Uusi Apple TV tulossa pian Suomeen?

perjantai 12. marraskuu 10 - Niko Antin - Jätä kommentti

Uusi Apple TV saattaa olla tulossa pian Suomeen. Applen omassa verkkokaupassa Apple TV:n sivut olivat eilen pitkään alhaalla ja nyt vanhaa mallia ei ole enää saatavilla. Mielenkiintoiseksi asian tekee se, että tuotteen otsikossa lukee taittomaisesti vain “Product’s Step 1 Title in PIM”. Tilanne on sama muissakin pohjoismaisissa Apple Storeissa Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Sama päivityskuvio tapahtui Euroopassa Espanjan, Itävallan, Sveitsin ja Italian Apple Storeissa toissapäivänä. Pian sen jälkeen niissä tuli myyntiin Apple TV:n uusi malli ja iTunesissa alettiin vuokrata elokuvia. Euroalueella Apple TV:n hinta näyttäisi olevan 119 euroa.

Suomeen tulon puolesta puhuu sekin, että käyttöliittymässä on vaihtoehtona myös suomen kieli. iOS-käyttöjärjestelmää käyttävissä laitteissa ei ole automaattisesti mukana kaikkia kieliä. Esimerkiksi iPadin käyttöjärjestelmää ei ole vielä suomennettu. Sen on määrä tulla marraskuussa julkaistavassa iOS 4.2:ssa.

Macmaa testaa parhaillaan toisen sukupolven Apple TV:tä.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom