Top

iPad saapui kauppoihin, hinnat alkavat 499 eurosta

tiistai 30. marraskuu 10 - Niko Antin - Jätä kommentti

Viralliset Apple-jälleenmyyjät ovat aloittaneet iPadin myynnin Suomessa. iPadin hinnat ovat samalla tasolla kuin Keski-Euroopassa, muun muassa Ranskassa ja Saksassa. Applen omaan verkkokauppaan iPad ei ole vielä tullut myyntiin.

Wi-Fi-mallien hinnat ovat 499 e (16 Gt), 599 e (32 Gt) sekä 699 e (64 Gt). 3G-yhteyksillä varustetun 3G+Wi-Fi-mallin hinnat ovat 599 e (16 Gt), 699 e (32 Gt) ja 799 e (64 Gt). iPadia myydään ilman kytkyliittymiä, mutta Sonera ja Saunalahti tarjoavat 3G-mallin iPadiin tarkoitettuja dataliittymiä. Useat Apple-kauppiaat aloittivat iPadin myynnin aamuseitsemältä.

iPadin myynnin alkaminen varmistui viimeistään eilen, kun Apple-jälleenmyyjä Tector julkaisi mainoksen iPadista liian aikaisin. Sonera julkaisi samaan aikaan tiedon iPadiin tarkoitettujen dataliittymien hinnoista ja julkaisupäivästä.

Lue Macmaan aikaisemmin julkaistut testiartikkelit wlan-mallin iPadista (osa 1, osa 2) ja 3G-mallista. Artikkeleissa ei ole käytetty uusinta 4.2-ohjelmistoa.

Kommentit

3 vastausta kirjoitukseen “iPad saapui kauppoihin, hinnat alkavat 499 eurosta”

  1. Olli on marraskuu 30, 2010 10:13

    Hienoa, että iPad vihdoin on täällä ja hinnatkin ovat muun Euroopan tasoa. Tuskin mitään ostoryntäystä myymälöihin kuitenkaan tulee, sillä kaikkein innokkaimmat ovat jo iPadinsa ostaneet Euroopasta ja Amerikoista.

  2. Repe Ruutikallo on marraskuu 30, 2010 12:30

    Itse asiassa iPad on Suomessa monia muita maita selvästi halvempi verottomalta hinnaltaan. Esim. Saksassa alv on kähyset 19 % ja Suomessa 23 %, mutta kuluttaja maksaa saman. iPadin hinnassa ei siis ole paljon höpistyä Suomi-lisää, vaan Suomi-ale.

  3. Pyde on joulukuu 1, 2010 14:21

    No ny o iPadit jo Applen verkkokaupassakin. Hinnat samat kuin kotimaisilla jälleenmyyjilläkin.

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom