Top

Mac App Storesta ladattiin yli miljoona ohjelmaa päivässä

perjantai 7. tammikuu 11 - Niko Antin - Jätä kommentti

Eilen avattu Mac App Store on herättänyt suuren alkuinnostuksen. Applen mukaan sovelluskaupasta ladattiin ensimmäisen päivän aikana yli miljoona ohjelmaa. Applen pääjohtaja Steve Jobs sanoo yhtiön yllättyneen Mac App Storen saamasta vastaanotosta.

Mac App Storessa on alkuvaiheessa yli tuhat maksullista ja ilmaista ohjelmaa. Ohjelmia ostetaan iTunes-tilin avulla ja ne asentuvat automaattisesti Maciin. Kauppa kertoo myös ohjelmiin tulleista päivityksistä. Mac App Store toimii vain Snow Leopardissa. Se on osa eilen julkaistua päivitystä 10.6.6.

Kommentit

2 vastausta kirjoitukseen “Mac App Storesta ladattiin yli miljoona ohjelmaa päivässä”

  1. marko jokela on tammikuu 7, 2011 18:41

    vai sillai. sain itse eilen käyttispäivityksen jossa oli Applstore ja kun yiritin lataa sieltä ohjelmaa niin heitti viestii että unknown error ja ei voi ladata mitään. hyvin alkoin.

  2. Pyrjola on tammikuu 10, 2011 14:09

    Kylllä vaan mulla asentui ihan nätisti ja ostaminen (Angry Birds tietty) onnistui ilman ongelmia. Sen verran taisi olla ruuhkaa, että tuota herjaa heitteli aika ajoin.

    Ei voi kuin ihmetellä (ihastella ?) Apple taitoa luoda tästäkin muutama miljardi tuottoa. Kenellä olisi käynyt mielessä, että josko keksis yhden paikan, josta voi ostaa lähes kaiken softan mitä tarvitsee ja ostaminen on yhden painalluksen päässä ? Sitten vain alkaa käyttämään softaa…

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom