Top

Dead Space julkaistiin iPadille ja iPhonelle

perjantai 28. tammikuu 11 - Niko Antin - Jätä kommentti

PC:llä ja pelikonsoleilla menestystä niittänyt Dead Space -peli on julkaistu myös iPhonelle, iPod touchille ja iPadille. Avaruuteen sijoittuva fps-peli on kerännyt palkintoja onnistuneesta, ahdistavasta tunnelmastaan.

Pelissä taistellaan avaruuden pahiksia Necromorpheja vastaan kentissä ja tarinassa, jotka on suunniteltu uudelleen iPhonea ja iPadia varten. Myös ääniraitaa on pistetty uusiksi ja pelin ohjausta muokattu kosketusnäytölle sopivaksi. Dead Spacessa voi ostaa muun muassa aseita, krediittejä ja panssareita sovelluksen sisältä in-app-ostoina.

Tältä Dead Space näyttää iPhonessa:

httpv://www.youtube.com/watch?v=wQJjPVSW2T0

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.





Bottom