Top

Macin GarageBand ymmärtää nyt iPadilla luotuja tiedostoja

perjantai 1. huhtikuu 11 - Niko Antin - Jätä kommentti

iPadille tarkoitettu GarageBand-musiikkiohjelma on nyt yhteensopiva Macin GarageBandin kanssa. Apple mainosti yhteensopivuutta jo lanseeratessaan sovelluksen iPad 2:n yhteydessä, mutta käytännössä tätä on saatu odottaa näihin päiviin asti. Apple on nyt julkaissut GarageBand ’11:een päivityksen 6.0.2, joka tuo bugikorjausten lisäksi tuen iPadissa luoduille GarageBand-tiedostoille.

Kun Macilla yrittää avata iPadilla luodun musiikkitiedoston, haluaa se ladata vielä toisen päivitystiedoston yhteensopivuuden varmistamiseksi. Tämän jälkeen tien päällä luodut tiedostot aukeavat kuitenkin normaalisti.

GarageBandin päivitys vaatii Mac OS X 10.6.3:n tai uudemman version.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom