Top

Uudistettu MacBook Air ilmestynee heinäkuun puolivälissä

keskiviikko 29. kesäkuu 11 - Niko Antin - Jätä kommentti

Uudistettu MacBook Air ja Lion-käyttöjärjestelmä julkaistaneen heinäkuun puolivälissä, kertovat AppleNaps ja 9to5mac -sivustot. AppleNapsin mukaan Applen sisäinen julkaisupäivä on 19.7, mutta siihen saattaa tulla vielä muutoksia.

Molempien julkaisu tapahtunee joko ennen kuin Apple kertoo 19. heinäkuuta kolmannen vuosineljänneksen tuloksestaan tai samana päivänä. Todennäköisiä edeltäviä päiviä ovat tiistai 12.7. tai perjantai 15.7.

Huhujen mukaan MacBook Airin julkaisua on venytetty, jotta Lion voidaan julkaista samanaikaisesti. Airissa tulevat olemaan ainakin uudet Sandy Bridge -prosessorit, Thunderbolt-liitäntä sekä Lion esiasennettuna. AppleNapsin saamien tietojen mukaan Air ei muutu ulkonäöltään ratkaisevasti.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom