Top

Apple julkaisi ensimmäisen Thunderbolt-näytön, Cinema Displayn hinta laski satasen

torstai 21. heinäkuu 11 - Niko Antin - Jätä kommentti

Apple on julkaissut maailman ensimmäisen Thunderbolt-näytön. Thunderbolt Display on Cinema Displayn tapaan 27-tuumainen taustavalaistu 16:9 led-näyttö, jonka resoluutio on 2560 x 1440 pikseliä.

Cinema Displayn kolmen usb-liitännän sijaan tarjolla on kolme usb-liitäntää, Firewire 800 -liitäntä, gigatavun Ethernet-liitäntä sekä Thunderbolt-liitäntä, johon voi ketjuttaa yhteensä viisi Thunderbolt-laitetta. Näyttöön on lisätty myös FaceTime HD -kamera ja MagSafe-liitännällä voi ladata kannettavan suoraan näytöstä. Thunderbolt Displayta voi käyttää ainoastaan Macillä, jossa on uusi Thunderbolt-liitäntä.

Apple on laskenut Cinema Displayn hintaa uuden näytön ohessa. Cinema Display maksoi aikaisemmin 1099 euroa, mutta nyt 999 euroa eli saman verran kuin Thunderbolt Display. Uusi näyttö tulee myyntiin noin 60 päivän päästä.

Kommentit

Ole hyvä ja jätä kommentti.
Kommentteihin voi lisätä myös gravatarin.

Bottom